KRY Bilgi Teknolojileri

Bilgi teknolojileri, teknoloji ve bilgiyi bir araya getiren çağdaş sistemleri ifade eder. Teknoloji, sürekli yenilikler ve gelişmelerle önlenemez bir değişim sürecinin içindedir. Bilgi de teknoloji paralelinde yön almakta ve birikimlerini artıran dinamik bir çizgide yol almaktadır. Birbirinden ayrı düşünülemeyen ve birbirini besleyen bilgi ve teknoloji kavramları bilgi teknolojileri çatısı altında ayrılamaz bir biçimde birleşmiştir. Bilgisayarlardan akıllı telefonlara, yapay zekalı robotlardan tabletlere teknoloji her alanda kendini hissettirmekte ve yaygınlaşmaktadır.

 Teknoloji ve bilginin hızla ilerlediği çağımızda kurumsal firmalar ve şahıs firmaları bilgi teknolojileri konusunda güvenilir ve kaliteli bir hizmet sağlayabilecek saygın firmalarla çalışmak istemektedirler. Bilgi güvenliği ve teknolojik kaynaklı sorunlara hızlı ve etkin çözümler arayışı içerisinde olan firmalar için bilgi teknolojileri alanındaki ihtiyaçlarında en doğru adres: KRY Bilgi Teknolojileri.

 Neden Adres KRY Bilgi Teknolojileri?

 KRY Bilgi Teknolojileri; teknolojik alt yapısı, her biri alanında bilgi teknolojileri konusunda profesyonel olan kadrosu ve sahip olduğu kurumsal kimlik, vizyon ve misyon ile sektörde lider bir kuruluş. Başarılı birçok projeye imza atan kuruluş, saygın ve tanınmış firmalara verdiği kaliteli hizmet anlayışı sayesinde onların referanslarının başında yerini alıyor. KRY Bilgi Teknolojilerini tercih eden kişi ve şirketlerin birçoğu tanıdıkları ya da iş yaptıkları firmaların önerisi ve referansı ile KRY Bilgi Teknolojilerinin müşteri portföyüne katılmaktadır.

 Kurum kültüründe teknoloji ve insan merkezli çalışma prensibi olan KRY Bilgi Teknolojileri, çağın teknolojisini takip eden veya yakalamak isteyen şirketler için gereksinim duydukları teknolojik desteği uygun bütçelerle sunmaktadır. Hizmet verilen şirketin teknolojik alt yapısında çağın teknolojisi ve ekipman sistemi kullanılarak talep edilen değişiklikler yapılmaktadır. Teknolojik sorunlara kalıcı ve etkin çözümler hızlı bir şekilde müşteri memnuniyeti ön plana alınarak sunulmaktadır.

 KRY Bilgi Teknolojileri Faaliyet Alanları

 Kurumsal bakım anlaşmaları, server satış ve kurulumu, network altyapı çözümleri, firewall çözümleme, yedekleme ve arşivleme çözümleri, sanallaştırma çözümleri, lisanslama ve lisans takibi, donanım ve satış hizmeti, IT ve ERP çözümleri, kamera güvenlik sistemleri, IP santral hizmetleri, kurumsal bakım çalışmaları, sistem odası kurulumu ve bilgi teknolojileri kapsamında yer alan tüm destek ve yardım hizmetleri KRY Bilgi Teknolojilerinin faaliyet alanları kapsamındadır.

 KRY Bilgi Teknolojileri Hizmet Anlayışı

 KRY Bilgi teknolojileri, yüksek standartlarda ve kaliteli bir hizmet anlayışını temel alır. Kalitenin fark yaratmak olduğu prensibi izinde yıllardır kesintisiz bir şekilde yol alan bir bilgi teknolojileri firmasıdır.

 İnsan kaynakları seçiminde; kuruluşun kültürünü benimseyecek, vizyon ve misyonunu yerine getirmek için zincirin bir halkası olabilecek alanında uzman kişileri tercih eder. Bünyesinde yer alan uzman kadrosu ile çözüm odaklı, hızlı ve kaliteli çalışmalar ile müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı hedef almıştır.

 Kyr Bilgi Teknolojileri, teknoloji alanında en iyi hizmeti sunabilmek için birinci sınıf ekipman ve işçilik kullanımına özen göstermektedir. Bilgi teknolojileri alanındaki güncel mevzuatı ve yenilikleri yakından takip etmektedir. Yenilikçi ve dinamik yapısı ile çalıştığı sektörde hizmet veren birçok firmanın her zaman bir adım önünde olmayı başaran bir kurumsal kimliğe sahiptir.

 KRY Bilgi Teknolojileri ile İletişim

 KRY Bilgi Teknolojilerine ulaşabilmek son derece kolay. www.KRY.com.tr web sitesinde yer alan iletişim sekmesi üzerinden bilgi teknolojileri sektöründe lider KRY Bilgi Teknolojileri ilgili birimi ile bağlantı kurabilirsiniz. Mail bölümünde bulunan hizmet türü seçeneklerinden size uygun olanı seçerek mail atabilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapılmaktadır. Mail dışında farklı platformlar; telefon ve adres bilgileri yolu ile de iletişim kurabilmeniz mümkün.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ESN Metal Ürünleri